Despre mine

M-am înscris în cursa electorală pentru Consiliul Local Braşov ca INDEPENDENT, pentru că programul meu vizează o abordare diferită faţă de aceea a partidelor. Dacă INDEPENDENŢA reprezintă o opţiune a votului dumneavoastră, după ce voi accede în forul deliberativ municipal, comunitatea, dezvoltarea durabilă, educaţia şi cultura vor fi principalele mele preocupări. Am luat decizia de a candida ca INDEPENDENT pentru că este momentul unei implicări mai active a Consiliului Local în sensul asumării mai multor responsabilităţi în ceea ce priveşte prezentul şi viitorul Braşovului. Doresc să refacem spiritul comunitar, să avem o comunitate puternică, implicată, activă.

O altă prioritate este relansarea investiţiilor printr-o campanie agresivă pe direcţiile mileniului al III-lea şi bazată pe potenţialul local şi regional! Investiţiile străine trebuie să creeze noi locuri de muncă, printr-o atitudine proactivă. Este vorba despre raportarea la investiţiile care se impun în municipiul nostru şi despre prezentarea potenţialului Braşovului categoriilor de investitori care ne interesează, chiar la ei acasă! Pe de altă parte, demersurile menţionate trebuie făcute într-o manieră transparentă şi acceptată de către comunitate, după întâlniri şi consultări cu reprezentanţii acesteia. În plus, se impune şi educarea şi calificarea celor care vor activa în domeniile în care şi pentru care vor fi făcute investiţii.

o altă componentă pe care o voi promova în Consiliul Local vizează realizarea de noi locuinţe destinate tinerilor. Este un proiect social pe două direcţii. Una se va adresa tinerilor care studiază şi care vor lucra în Braşov şi cărora este necesar să le oferim locuinţe pentru perioada de debut a carierei lor. Cea de-a doua parte a acestui proiect trebuie extinsă prin construirea de locuinţe destinate achiziţionării lor de către tineri, într-o perioadă corelată cu potenţialul de cumpărare. Va fi vorba despre preţuri permisibile, dar la care locuinţele să poată satisface şi din punct de vedere al confortului. Consider că în acest caz, având în vedere impactul social şi economic al proiectului,  obiectivul trebuie să fie doar recuperarea costurilor investiţiilor şi nu o afacere imobiliară! Educaţia şi cultura necesită, de asemenea, o atenţie specială.

Am 47 de ani, sunt directorul Grupului de Presă „Transilvania Expres” şi, ca INDEPENDENT, pot fi o alternativă pentru cei care doresc să-şi exercite dreptul de a vota, dar care sunt profund dezamăgiţi de oamenii politici! Sunt o alternativă şi pentru tineri, destul de absenţi din viaţa politică. Nu putem schimba nimic stând acasă şi chibiţând! Lucrurile se schimbă cu participare şi implicare!

7 thoughts on “Despre mine

  1. Ce poate sa faca un independent intr-un sistem capturat de coruptia generata de partidele politice care trebuie sa intoarca serviciile din campania electorala? Sincer, cred ca nu prea multe…

  2. Un independent poate informa opinia publică asupra oportunităţii cheltuirii banului public, poate sugera preţuri maximale pentru diverse achiziţii şi investiţii. De asemenea, poate asigura o transparenţă mai mare a licitaţiilor sau poate cere nesemnarea unor contracte dezavantajoase pentru comunitate. Cu suportul oamenilor, un consilier onest poate rezolva multe lucruri.
    Serviciile, de regulă, se întorc prin supraevaluarea unor lucrări sau servicii publice achiziţionate. Ori tocmai acest lucru trebuie stopat.
    O altă variantă este aceea prin care se achiziţionează, din bani publici, servicii proaste sau sunt plătite lucrări neconforme, care, la fel, pot fi sesizate. Ideea e că dacă ne pasă putem să ne implicăm şi să rezolvăm astfel de lucruri.

  3. Eu cred k ar trebui sa va rezolvati problemele din trustul dv de presa dl stoica care in comparatie cu problemele brasovenilor sunt colosale si stiti la ce ma refer cu parere de rau va spun k nu aveti nici o sansa sa trageti din banii publici.

  4. Trustul de presă pe care îl conduc primeşte premii de excelenţă de 18 ani. Este printre puţinele, dacă nu chiar singurul trust de presă, care nu are datorii către stat sau furnizori. Trustul are aproximativ 300 de salariaţi, iar Transilvania Expres, datorită cititorilor săi, este astăzi unul dintre cele mai mari ziare din România, dată fiind şi/sau căderea tirajelor presei centrale. Dacă acestea sunt probleme, atunci le doresc întregii societăţi româneşti.
    Categoric, traversăm şi noi o perioadă de criză, dar am înţeles să luăm măsurile necesare pentru a ne proteja în faţa celei mai mari crize pe care a traversat-o vreodată omenirea. Problemele reale sunt la cei ca şi dvs. care pun sub semnul îndoielii orice iniţiativă a oamenilor responsabili şi oneşti. Chiar şi în aceste condiţii sper să mă votaţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>